trouwen in Spanje

Trouwen in Spanje heeft veel meer te bieden dan simpelweg een standaard huwelijksplechtigheid met een onbekende ambtenaar in een Nederlandse trouwzaal. Een trouwceremonie op maat in het buitenland is apart, vooral heel bijzonder en heeft zo zijn voordelen.

Natuurlijk vanwege het subtropische klimaat, wat het uitermate geschikt maakt om de bruiloft in zijn geheel of gedeeltelijk buitenshuis te laten afspelen. Vanaf april tot eind oktober is het klimaat namelijk stabiel, wat betekent dat je zonder problemen je bruiloft buiten in een tropische tuin of op het strand kunt organiseren.

Romantische locaties zijn hier volop aanwezig! Trouwen op het strand, in een oude finca, in een statig herenhuis of in een eeuwenoud kasteel. Of misschien toch liever de officiŽle ceremonie op een luxe jacht of in een schattig oud Spaans kapelletje of een kathedraal: het kan allemaal!

Wij luisteren naar al jullie wensen en denken wij zoveel mogelijk mee. Wij zijn geen reisbureau maar bijna alles kan geregeld worden!

Romantisch hotel Kerkje aan het strand Trouwen in een Spaanse hacienda Beach lounge
Design by Mar y San Design